2021-06-06
话说小妹就几抗拒食韩国野,不过今餐系陪男朋友同佢朋友食,咁就被氹了去食韩烧~劲耐无食韩烧,可能我仲停留喺几年前对韩烧个印象啦,以为得生肉烧~ 今次呢间餐厅好出乎我意料之外,好多熟食+生食拣。 我地可以行出去攞好多熟食,有醉鸡翼、炸薯角、咖哩鱼旦(劲辣🥲)、春卷,仲有中式鸡汤,甜品 etc. 任攞。 其实我觉得作为一间韩烧主打餐厅,有三张长bar台攞野食都颇多~生食方面,净系猪同牛都好多款唔同嘅肉拣,又猪颈肉/厚切猪颈肉/五花楠etc, 海鲜都多有生蚝 鱿鱼圈~ 而且味道都几好食~不过最后想讲,落单系红QR Code scan,个命面完全唔user friendly ,例如我想 点五花楠x5件,我系要逐下按 而且要去返menu先知自己落左几多件lol