2023-11-22 116 浏览
早几日同老婆去旺角行街,见到呢间专食鳗鱼既鳗一炭烧鳗鱼饭,中意食鳗鱼既我当然唔会错过~鳗鱼海鲜炒饭 & 蒲烧鳗鱼拼牛舌芯饭,鳗鱼非常厚肉,好似食鱼扒一样啖啖肉,丰厚肥美,散发鳗鱼的甘香~海鲜炒饭每一粒饭都被酱汁包裹住,炒得非常香,而牛舌芯都好爽口弹牙!鳗鱼爱好者绝对唔可以错过,真系超好味!🍱😋👏🏻炭烧菠萝,微微焦香,酸甜交织,解腻一流!👍🏻炭烧酱麻鸡,鸡肉多汁嫩滑,酱汁浓郁有花椒香味,微辣,好味!😃炭烧焦糖玉子,烧到外脆内软,炭烧过后更加香甜,每一口都系惊喜!👀炭烧见岛和牛肉,炭火烧过嘅见岛和牛肉,肉质特别爽弹,超正!👏🏻👏🏻榴莲炸弹,一啖入口,榴莲味爆发,满足感爆棚!🤤食完呢间餐厅,我同老婆得出嘅结论就系以后想食鳗鱼就会过嚟呢度食,因为真系太好味 👍

鳗鱼爱好者绝对唔可以错过,真系超好味!🍱😋👏🏻

炭烧菠萝,微微焦香,酸甜交织,解腻一流!👍🏻

榴莲炸弹,一啖入口,榴莲味爆发,满足感爆棚!🤤