(非会员)
2009-12-29 37 浏览
圣诞节放假同朋友出街揾食野, 有个叫食越南菜, 当然身在尖咀既我打算去尖咀食.而我朋友介绍佐敦有2 间比果边D更好食, 一间叫老赵, 一间叫提岸.卒之因为近既关系去左提岸食野.我地叫左个套餐加蒜蓉包, 认真抵食. 出奇不意食一个餐, 黎好多野.本身我同几个朋友都系钟意四围食野, 于是叫左老板娘介绍既田鸡套餐-正!!!田鸡黎既时候(兴合合)-睇住D油仲爆紧. 之后黎个牛油炸鸡翼, 鸡味同D蒜香味兼而有之.但系无LALA老板娘送左个春卷我地. 正! 春卷咬落卜卜脆!!! 推!!!唔怪得之比我地la!之后佢地好似有d 乱, 无lala又多左碟菜, 但我地真系饱la, 之后发现原来系隔离台既, 要佢地等真系唔好意思.食完介有甜品送, 真系食一样野, 送n样呢!!!!
卒之因为近既关系去左提岸食野.

唔怪得之比我地la!
食完介有甜品送, 真系食一样野, 送n样呢!!!!

2009-12-28
庆祝纪念