2024-08-31 3531 浏览
野食无乜大问题,过得去。但收呢个价钱,呢个服务水准就真系好垃圾,好似去左澳洲牛奶公司。话说我book七点钟,message同我讲只可以食两个钟,咁唔紧要啦,唯有快少少食啰。食到八点,出面开始有人等位,佢就系咁催我点甜品,又要我埋单先。个羊架我都未食晒,个waitress问都无问就想拎走只碟。我心谂what is happening?! 我仲有一个钟架㖞!我就问个waitress做咩赶我走,佢话同事搞错左,无同我讲佢地第一轮系六点半开始,八点半就一定要走。我心谂咁到得?但我望住隔离个枱讲英文既食客,佢地早过我黎,唔知系咪因为开左枝红酒,就可以慢慢倾计,而我地识讲广东话既就要俾人赶走呢?我check 返message,个餐厅send msg俾我都系叫我九点走。老实说,每人八百蚊,我相信呢个价钱一定可以揾到间服务同食物质素都高既法国餐厅。如果想体验法式牛奶公司,你就可以黎呢度受苦受难。