餐厅: 殿 大喜屋
资讯:

2024-10-05 3297 浏览
兴祝国庆假期当然要食丰富啲,跟老友约咗去食放题,但间间质素都有差别,老友话呢间殿大喜屋一定正,我地就开开心心🥰去食个放题啰🥳。餐厅食物种包罗万有,款式繁多,在自助区兜咗一个圈,已拿了有各款美食,如烧肉、叉烧等的熟食、汤品、炸鸡🍗、前菜、生果🍊。冷热饮品齐全,老友喜欢佢哋嘅支装冻茶,我就喜欢尝酒,清酒、梅酒&啤酒🍻都唔放过☺️。新增了海胆拖罗蓉手卷,需要排队拿,但好快便拿到🫢。回坐位老友已点了一大堆食物,蟹脚新鲜刺身好味又够晒冻,另外爽口鲜甜爽弹的赤虾、带子,啖啖肉嘅三文鱼🍣、油甘鱼🐟,鲜甜的海胆手卷及寿司都超级赞👍。熟食亦有高质的烧鲍鱼、花胶,烧物的乳鸽、羊架肉汁多,香口热辣辣,天妇罗🍤值得赞扬佢一下,炸得香脆又不油腻,相当唔错。全部点晒佢地,慢慢品尝😊,美味到不得了,质素令人满意。甜点🍮 奶冻、迷你蛋糕和Haagendazs雪糕、软雪糕🍦、雪条花多眼乱,好饱但又不停食,食饱饭令人开心又满足。

新增了海胆拖罗蓉手卷,需要排队拿,但好快便拿到🫢。
全部点晒佢地,慢慢品尝😊,美味到不得了,质素令人满意。

2024-10-03