2024-06-21
{经典肉酱千层面- $75}又系劣评时间,东港城入面呢半年好多餐厅做唔住消失咗,呢间意乐集团又突然大装修改名再来,装修劲耐都唔开唔讲以为起紧金字塔!开业以来日日排长龙,我仲以为好正!有睇开麻甩佬食评嘅你都知道本麻甩对于肉酱千层面系无法抗拒嘅!呢间都唔例外,睇完餐厅都系100%即叫千层面!实在系大失所望,首先索价75蚊叫埋饮品加一埋单要成旧水,然后俾我一个儿童餐嘅份量!包糖都差唔多大过佢!不过间间餐厅进取度唔一样,估佢唔到当自己输经验!不过食落仲劳气!作为食千层面经验丰富嘅麻甩话你知,千层面唔Q 系咁整架!系一层面一层肉酱咁叠上去连埋芝士咁焗架!大佬呀,你十层面上面淋肉酱,不如搓旧面团直接焗咗佢算啦!可能系有计划嘅,食物份量减少,再令你食到一肚气饱哂咁走,可怒也!美味程度:😋环境指数:🎇番食机会:🦍📍 #UURO (将军澳)将军澳重华路8号东港城1楼188号舖
美味程度:😋
环境指数:🎇
番食机会:🦍
📍 #UURO (将军澳)
将军澳重华路8号东港城1楼188号舖