本身同🐶🐶 散步,想系高街揾间有outdoor位嘅餐厅但可能去到已经太晏🥲 去到已经冇位,谂谂下行落少少就有bookmark咗好耐嘅依间fusion 餐厅,就决定试一试 ,而好彩地,野食十分啱我哋口味😍原先已经去咗happy hour 唔算太肚饿,所以净叫咗2个starter, butter chicken 同佢哋自制嘅面包,真系每款都好食,而且唔油腻 。最欣赏个beef tartare,平时基本上见到都必叫,而佢哋依一个version 绝对系one of the best 🤤 一上枱已经闻好邪恶嘅牛油薯仔味,佢哋用咗煎到好香口嘅脆卜卜薯仔千层取代咗面包,组合夹得嚟唔会好油,会因为佢而再返嚟 。Main ー Butter chicken 又系必点🤣尤其系鸡皮极薄又脆,而鸡肉仲系好嫩滑juicy~ 连汁都用面包点哂🙈 同埋佢有十分多京葱,钟意食葱嘅一定会钟意 ! 佢有3个份量拣,下次要拣大份啲 👻埋单2个人连2杯wine $900多,下次会试多啲款或嚟momo free flow 😎

• Grilled Butter Chicken