2019-04-23 401 浏览
友人对占卜星座命理有兴趣,上网揾到呢间cafe有「驻场」占卜师坐阵,见咁盏鬼就孖两个friend黎试下,没想到这是恶梦的开始我地首先叫左个小食拼盘平心而论,我相信呢啲食物都并不是自制,只是炸热啲半制成品,所以并没有很难食,炸蚝仲几好味添之后我叫左杯玫瑰草莓茶,好难饮,药水味,都唔怪得佢,佢只系用个现成茶冲姐;之后我地叫左个白汁烟三文鱼意粉同香蒜虾炒意粉,我对意粉不嬲都好执著,但我又唔会对普通cafe咁高要求嘅,不过起码...做到基本野先,个扁意粉淋都算,个白汁甜到好似用炼奶煮咁,极难食;香蒜虾意粉,系咪橄榄油用晒?碟意粉干真真,炒意粉点可能无橄榄油炒意粉嘅意大利文系Spaghetti aglio e olio,即系用油同蒜黎整嘅意粉,无油点炒?我觉得难食都算,结果系我同两个friend三个食完都肚痛,我仲肚疴左两日添,大家去食之前要谂下自己嘅肠胃顶唔顶到。希望贵店可以改善食物质素,难食唔紧要,至少要干干净净吧
友人对占卜星座命理有兴趣,

我地首先叫左个小食拼盘

希望贵店可以改善食物质素,难食唔紧要,至少要干干净净吧