2021-06-27
排队排左30分钟,用餐时间有70分钟,虽然都赶赶地,但都够时间食。叫左一个Burger配牛油果角、一个竹炭糯米窝夫加自家制牛奶雪条同埋一杯热Mocha。反而系系甜品黎先,Burger制作时间反而要耐啲。竹炭窝夫打卡一流。虽然个窝夫唔热,但加埋水果同cream同埋cream上嘅士多啤梨脆脆夹埋黎食,味道唔错。反而牛奶雪条比较失望,味道较淡,冇乜牛奶味。Burger系用左竹炭面包皮,入面有蕃茄、蘑菇、牛肉、洋葱等配料。牛肉唔会太熟,切开仲有粉红色,整个Burger食落都ok。旁边有炸牛油果角加沙律菜,唔知点解牛油果角食落有啲苦,而且冇乜牛油果香味。Mocha拉花几靓,饮落去味道都正常。店舖有用咖啡渣自制手工皂,有派比客人,但唔知点解职员有派比左右两枱客人,但冇派比我地。不过我唔用手工皂,所以冇问到店员拎。同埋店员系未够60分钟嘅时间已经走过来提醒我地70分钟用餐时间,会唔会太早提醒?上网见到呢间cafe嘅报道,比佢吸引左黎食,但其实冇预期中咁好食。重点系食完之后,我同朋友都肚痛左一日。唔知关唔关苦左嘅牛油果事。结论:环境几靓,食物卖相打卡一流。但食物味道一般,希望店舖可改善食物质素。重点系
Mocha拉花几靓,饮落去味道都正常。
结论:环境几靓,食物卖相打卡一流。但食物味道一般,希望店舖可改善食物质素。重点系食完唔会肚痛😅
竹炭糯米窝夫配自家制牛奶雪条
牛肉汉堡包配牛油果角
查看之前的留言 ()