2022-11-25
唔好去,我食完行出门口几分钟就肚痛,怀疑食物唔干净🤬大壹烧鹅滋味全餐 ($78)套餐既汤同白饭都正常既,叉烧几奇怪,外皮太㶶同埋唔知点解会甩左出黎,正常食叉烧红色外皮唔会甩架吗🤔肉就太肥,叫左半肥瘦但同肥叉差唔多,亦唔够入味,唔太食得出叉烧腌料既味道。烧鹅就正常好多,肉味唔错,只系有小小膻同埋皮唔够脆最大问题就系佢地既生菜,第二张相会见到碟生菜好黄,卖相又差,然后食落去系有鱼腥味架🤮🤮🤮边有生菜有鱼腥味架,咁我就同店员讲碟生菜有怪味,叫佢换过碟,第三张相就系换左既生菜,望落去好青绿,谂著冇野啦,食左一条,又系有鱼腥味既🤮🤮🤮我几肯定佢地既渌菜水本身就有呢种鱼腥味,无论换多几多碟都系咁,所以放弃左🫠食完出门口三分钟到,我已经好肚痛,应该就系生菜既问题,千祈唔好去价钱: $86/位环境: 5/10味道: 2/10性价比: 2/10
大壹烧鹅滋味全餐 ($78)
价钱: $86/位
环境: 5/10