2022-08-03
同nana 系中环附近扮完靓..就打算附近揾D野食..行过比佢门口只猪仔吸引左..睇睇餐牌又岩食就试下😃午餐时间去有Lunch menu..叫左个 Set A $108 同Set B $138 Share 前菜叫左 主厨沙拉 是日餐汤 各一因为英语有限公司嘅关系..饮完个汤都唔知系咩嚟嘅..不过系几好味嘅🤣两款午餐主菜都系4选2Set A要左-傅统洋葱薯仔西班牙奄列呢个入边有一嚿嚿嘅薯仔..口感几好.. -炸黑毛猪火腿球nana话呢个火腿球..同佢喺西班牙食嘅几乎系一样..佢话佢一个人可以食10粒😂..Set B 要左-脆皮猪肉配蜂蜜酱nana一见到呢份嘢嘅时候..就同我讲..个样好似好干..好难切..点知佢食食吓又话..估唔到呢个猪..系完全唔干..仲要好好味..所以真系猪不可以貌相🤔-迷你腊肉肠鹌鹑蛋汉堡四样入边我最钟意嘅系呢一个汉堡首先佢用鹌鹑蛋嚟煎蛋..真系好用心..汉堡入边夹咗两片芝士..有啲类似蓝芝士嘅味道..令到成个汉堡真系升华.. 真系会推介大家试吓😋跟餐甜品系香脆玉桂条配檫子朱古力酱系估唔到咁好食嘅..因为本身系雀仔胃嘅关系..好好食我都净系食咗一条半..余下嘅由n
行过比佢门口只猪仔吸引左..睇睇餐牌又岩食就试下😃
午餐时间去有Lunch menu..
前菜叫左 主厨沙拉 是日餐汤 各一
因为英语有限公司嘅关系..
饮完个汤都唔知系咩嚟嘅..不过系几好味嘅🤣
两款午餐主菜都系4选2
Set A要左
-傅统洋葱薯仔西班牙奄列
呢个入边有一嚿嚿嘅薯仔..口感几好..
傅统洋葱薯仔西班牙奄列
-炸黑毛猪火腿球
nana话呢个火腿球..
同佢喺西班牙食嘅几乎系一样..
佢话佢一个人可以食10粒😂..
炸黑毛猪火腿球
Set B 要左
-脆皮猪肉配蜂蜜酱
-迷你腊肉肠鹌鹑蛋汉堡
四样入边我最钟意嘅系呢一个汉堡
首先佢用鹌鹑蛋嚟煎蛋..真系好用心..
汉堡入边夹咗两片芝士..有啲类似蓝芝士嘅味道..
令到成个汉堡真系升华.. 真系会推介大家试吓😋
迷你腊肉肠鹌鹑蛋汉堡
跟餐甜品系香脆玉桂条配檫子朱古力酱
系估唔到咁好食嘅..因为本身系雀仔胃嘅关系..
好好食我都净系食咗一条半..余下嘅由nana接力清晒….系好味嘅👍🏻..
店员话佢哋有另外一款甜品都系佢哋嘅王牌..
有机会都打算试吓☺️
叫左两杯饮品
nana 就叫左店员推荐既Sangria $78
佢话杯野系好饮嘅..👍🏻
我叫左杯 De la passion $70
热情果加芒果既味道..好fresh ..👍🏻
(结果有一半系nana饮左..佢话我杯野好饮…我就话应该系隔离饭香啦🤨)
*入到餐厅就要转英语频道.
*咁啱隔篱枱有人生日见到啲职员攞晒结他唱晒生日歌咁..几好气氛.
*食得出佢哋大部份嘅食物都系要自己制作.全部都系用心嘅食物..我同nana都系觉得物超所值既.👍🏻
*店员服务好好..我同佢讲我唔食猪牛肉..佢即时同我讲有D食物可以帮我转..好少遇到咁主动❤️(多数都系自己要问可唔可以转)..抵赞..