上星期五 同老婆去食 夜晚 不嬲觉得 呢间评价应该不俗 我同老婆一人点左份1488 不算最贵𠮶餐 价钱分别有1288,1488 ,1888 不是太过记得 好似有7-8 道 。食材还好 但我都发表 食omakase 其中一个体验是师傅发板时会同你介绍道菜 我的要求其实不要很仔细 但起码有交流。成餐晚饭 只系听佢系到闹学徒 呢个师傅好嘢👎🏽 叫啲炒散介绍道菜 而佢只系一个人服侍叫最贵𠮶两个客 个两位客也只是各人叫了1888 的餐。佢就叫个待应招呼我地 而自己好似见高就见低就踩个种人 我俩叫的也只是一千之差 有必要要令人这样难受吗?本身唔想讲 但问佢地生蚝来自边度 (有食开内行人都知师傅会答 呢个日本某个岛上的蚝)但佢敢胆讲出口 系日本生蚝😅😅😅 姐系甘 我都知可唔可以讲详细少少🤏😊 唔好咁求其话唒 我真心唔系去紧寿司郎 。。。 呢位师傅眼好细 可能睇我唔到坐佢之面bar 枱 。呢个叫做师傅发板 我真心唔服🫠
上星期五 同老婆去食 夜晚 不嬲觉得 呢间评价应该不俗