2023-02-01
订咗机票去日本,又取消咗班机,冇得飞住lu🥲不过唔紧要,香港有咁多日本嘢食,同朋友食咗呢间食材新鲜嘅寿司店,好满足😋╰☆自选寿司定食10贯 $188包汤同沙律我今次拣咗呢款可以自己任拣10件唔同嘅寿司🍣有啲款拣咗两件可以同朋友share〰️三文鱼籽军舰、蟹肉蟹膏军舰、火炙牛油带子寿司、油甘鱼寿司、碎葱吞拿鱼腩军舰、火炙牛油赤虾寿司,每件都好新鲜🥰最钟意佢嘅三文鱼籽军舰,劲多三文鱼籽😚 粒粒都晶莹剔透🟡完全冇腥味,入口渗出满满甜香╰☆辣汁带子军舰 $9呢件好抵食,见$9一件,就叫嚟试吓,平时都系见辣汁三文鱼粒多,呢个带子配辣汁味道都唔错㖞╰☆三文鱼籽海胆大满足 $99食完件三文鱼籽军舰唔多够喉🤪再叫多碗有埋海胆嘅迷你丼,海胆入口即溶,三文鱼籽鲜甜,真系超级大满足呀🥰╰☆黑松露牛肝菌海胆小丼 $99朋友就叫咗呢款,黑松露牛肝菌海胆小丼,面头满满海胆,同样入口即溶,再加上黑松露牛肝菌,好邪恶😌╰☆小长井蚝 $48虽然比平时食嘅日本蚝细粒啲,但肉质肥美结实,入口充满海洋鲜味,鲜甜香浓!
╰☆自选寿司定食10贯 $188
包汤同沙律
我今次拣咗呢款可以自己任拣10件唔同嘅寿司🍣 有啲款拣咗两件可以同朋友share〰️三文鱼籽军舰、蟹肉蟹膏军舰、火炙牛油带子 寿司、油甘鱼寿司、 碎葱吞拿鱼腩军舰、 火炙牛油赤虾 寿司,每件都好新鲜🥰 最钟意佢嘅三文鱼籽军舰,劲多三文鱼籽😚 粒粒都晶莹剔透🟡完全冇腥味,入口渗出满满甜香
╰☆辣汁带子军舰 $9
╰☆三文鱼籽海胆大满足 $99