2020-11-17 453 浏览
今日又口痕想食寿司, 于是谂住去试下位于大窝口O既道日本料理。本身睇咗OPENRICE D 食评, 见好似唔系好可以堂食, 以为好少位啦, 原来系得门口2 个位。所以基本上呢间食店都只系做到外卖, 堂食不能。我就点咗12 件寿司, 老公点咗个晚餐 - 和风牛肉饭, 套餐连小食同饮品。落咗单, 等大约15 分钟就有啦! 唔算等好耐! 和风牛肉饭 - 老实讲, 呢个一般, 因为D 牛肉系有D 干同硬, 而且个汁较淡, 比较失望。但套餐包O既中华沙律份量颇大, 不错! 寿司 - 整体嚟讲系正O既, 食到材料系好新鲜。特别想讲下个蟹膏寿司, 好浓味! 芝士蟹籽寿司味道平均其他寿司都好正! 高质呀! 估唔到O系大窝口呢个地方竟然可以食到高质寿司, 如果个牛肉饭可以整得再好食D 就更好了!

落咗单, 等大约15 分钟就有啦! 唔算等好耐!

但套餐包O既中华沙律份量颇大, 不错!
和风牛肉饭

其他寿司都好正! 高质呀!

2020-11-09
等候时间
15 分钟 (外卖自取)