2016-06-04 196 浏览
太子酒吧街新开既呢间酒吧真要特色,主打卖手工啤,再吾系甘闷饮来饮去都系果几只牌子喇。呢度啤酒好多特色,我试左几款嫦娥朱古力黑啤, 呢枝系有朱古力加云呢拿,好似饮紧朱古力奶咁样既黑啤,感觉好新鲜过瘾蜜糖芥末鸡肉芝士墨西哥卷,呢个墨西哥卷入边包住啲鸡肉同埋芝士呢个配搭呢系一甜一辣,再加上鸡肉馅料,完全渗入左芝士鸡肉嘅味道,令我回味无穷。特色肉酱杂菜千层面,呢度菜呢其实即系出边食开嘅千层面咁样,咁当然啦好睇整千层面既功力喇,都几入味嘅,肉酱有少少酸酸甜甜咁样既味道芝士肉酱大虾天使面,呢个主角当然就系大虾虾肉好爽,唔会林啤啤,再加上芝士肉酱系食西餐必食嘅味道,ok迷人pink Lady 呢会唔使多讲,够经典不太重手,味道调教得一流Brewdog Dead pony pale ale 加左啲果香,清新感觉下次要再来试下其他味道既啤酒先得
嫦娥朱古力黑啤
蜜糖芥末鸡肉芝士墨西哥卷

特式肉酱杂菜千层面
特色肉酱杂菜千层面,呢度菜呢其实即系出边食开嘅千层面咁样,

芝士肉酱大虾天使面
芝士肉酱大虾天使面,呢个主角当然就系大虾

虾肉好爽,唔会林啤啤,

再加上芝士肉酱系食西餐必食嘅味道,ok
pink lady
迷人pink Lady 呢会唔使多讲,

够经典不太重手,味道调教得一流
手工啤
Brewdog Dead pony pale ale

加左啲果香,清新感觉

下次要再来试下其他味道既啤酒先得
嫦娥朱古力黑啤