2024-05-03 907 浏览
住咗咁耐,最近路过才发现一间看似 不错嘅泰菜,进店后见到几个泰国人讲泰文,感觉很亲切 。于是叫了个午餐,香茅猪扒汤檬 +热泰茶,整体味道不错,泰茶正常发挥 。由于我系泰国迷,已约了几个麻雀脚,听晚大战完便去试多几个菜式。点知今日突然挂住佢个猪扒,又去左食个午餐,点知今日个猪扒㶶到一个点,上枱果阵我呆左两秒,甘都得???但谂谂下,个厨师煮完都可以放出嚟,出菜𠮶个又觉得冇问题照上枱畀我,系咪我自己要求太高咋🤔转头我攞张纸巾整走D浓既部分,因为我怕会苦,另一个侍应路过好有心问我要唔要换,话见到我块猪扒浓到甘,我先肯定我今次唔系挑剔 。但我觉得厨师都觉得冇问题,出菜𠮶个亦觉得冇问题先会上枱,为咗避免再次有唔开心嘅事情发生,算了吧 !冇下次!
香茅猪扒汤檬