2023-10-16 754 浏览
餐厅灯光偏暗,坐位之间都隔得几开,星期六晚上8:00左右,埸内7成full~牛油果软壳蟹米纸卷$80米纸口感好似mochi,入面包住左块香叶,软壳蟹香脆而无多余油份,但碟中既牛油果酱唔突出辣柑橘酱烧加拿大斧头猪扒$268食落唔觉有辣味,猪扒厚身软淋保留到肉汁,有大量柑橘酱系面,有柑橘酸甜味之外仲有柑橘皮既微涩味,唔太夹🫢只能讲唔岩我地个人口味烧加拿大带子喇沙$158一夹就有油面米粉,烧带子有三粒,仲有外表似豆卜既炸豆腐同一粒溏心蛋🥚,汤底浓而不腻鸡翼$35一串上到枱有小小失望,失望到无影到,只系单骨鸡翼,一串只有三件=1.5只鸡中翼,鸡翼size都比较细,味道好普通,亦唔系烧到边位香脆个款👎🏻👎🏻性价比好低…好厚身,好似饮紧成杯芒果肉,好香好甜,百香果同乳酪比例比较小,酸酸地刚好中和芒果既甜,几好饮❣️焦糖烧菠萝•焦糖蜂巢雪糕•坚果燕麦$88呢款甜品可以试到两款唔同质感既菠萝,焦糖烧菠萝上有烧过既cream,唔知系咪烧得㶶得济,爱食cream既我觉得好难食😅,雪糕好滑,整体无惊喜食物味道好普通,价钱略贵,试过一次就ok,唔试都无走宝🥹反而店员既服务态度几好,有礼貌,会系适当时候收碟,当

牛油果软壳蟹米纸卷$80

辣柑橘酱烧加拿大斧头猪扒$268

烧加拿大带子喇沙$158

鸡翼$35一串

焦糖烧菠萝•焦糖蜂巢雪糕•坚果燕麦$88

食物味道好普通,价钱略贵,试过一次就ok,唔试都无走宝🥹

反而店员既服务态度几好,有礼貌,会系适当时候收碟,当我用纸巾湿水抹手个阵,店员好快就比左两张湿纸巾👍🏻👍🏻