2024-05-27 945 浏览
唔系第一次食丽江 佢唔系难食 但态度比较一般 甚至系好差 有时食食下会比佢地既员工叫 唔好意思 介唔介意帮我调一调位 座另外一边? 人地岩岩座低无耐 野食都未到就叫人转位 咁都算啦 收银个个应该系老板娘 人地埋单既时候系用只手去比钱同埋张单你 结果个位老板娘明知人地比钱埋单 佢都净系系到低头计数 完全唔会理下个客 大佬呀 一个有基本礼貌嘅人见到人地埋单 但你暂时唔得闲 你都会开声叫个客 麻烦等阵 或者讲句你摆低 而唔系挂住低头埋数 完全唔理个客 最好笑就系佢铺头既员工都见到呢个情形 都笑出声 有无理过个客既感受? 咁既小事都要人教 学咩人做老板?本人系光顾左十二年既旧客 但系都忍唔住黎呢到讲下D员工态度 特别系个老板娘 如果大家想去食既话 就要忍受下要随时调位 比人无视既感觉