2023-12-17 537 浏览
2023年12月17号时间13:07一共四人,一家四口进入餐厅,一睇餐牌见百零蚊一个午餐,都知冇乜惊喜,唔紧要,志在填饱个肚嗱嗱声走,总共要咗三国午餐,鸡扒意粉一般龙脷饭一般蟹肉炒意粉,出色系好食食物质素讲完,招呼真系酒店级,都知百零蚊午餐系咁上下,但真系冇谂过咁差。首先餐厅有两个年龄,大约5x至6x嘅洗碗阿姐充当楼面,(拍得住谭仔级数),全程黑口黑面,要BB凳,极不情愿先攞到嚟,之后餐饮嚟到,我哋order热柠水两杯,佢嚟咗一杯冻一杯热,,我同姐姐讲话order 2杯热柠水,佢话系你自己落单(手机应用程式),系你自己落错单冇得改?,之后我同佢讲,咁你呢杯放低,我另外再加钱要多杯可以吗?之后黑面程度再升级,放低嘢食系有回音,即系好大声,劈低就算。其实百零蚊一个午餐食物质素差,都唔系重点,要俾钱入嚟受气,果下攞命做生意老板真系好惨,尤其系饮食业,灯油火蜡样样都系钱,今时今日经济环境都唔系好,d餐厅重要用啲今精英嘅楼面,生意好极有限。
2023年12月17号
时间13:07
一共四人,一家四口进入餐厅,
一睇餐牌见百零蚊一个午餐,都知冇乜惊喜,
唔紧要,志在填饱个肚嗱嗱声走,
总共要咗三国午餐,
鸡扒意粉一般
龙脷饭一般
蟹肉炒意粉,出色系好食
食物质素讲完,
招呼真系酒店级,都知百零蚊午餐系咁上下,但真系冇谂过咁差。