餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

2023-12-09 118 浏览
出嚟针灸完,老细话想食车仔面,知道呢间时常有人等位,就即管试下!望下个餐牌,原来唔止净系有车仔面食,佢嘅流心蛋葱油扒饭都好吸引🥰🤩仲有魔鬼多士🥳真系令人目不暇给!不过话明食车仔面,就点都要试咗车仔面先~拣咗四个𩠌🍜:金菇、麻辣鱿鱼、牛柏叶、萝卜跟米线,汤底系猪骨鸡汤底,再加腩汁少辣,感觉上个汤唔会太浓太咸,萝卜好清甜又冇渣,入口即溶!麻辣鱿鱼冇想像中咁辣,但系十分爽口,牛柏叶都好爽,份量都好足够!叫咗咖哩鱼蛋,唔系𠮶啲发泡鱼蛋,都几有咬口~仲有碟煎酿三宝,件件都大大件!👌🏻🥰叫多个鸡翼、猪手同油菜,鸡翼可以拣瑞士汁、蒜香或者柚子蜜,我哋叫咗瑞士汁,鸡翼好淋好入味,根本上一放入口就可以直接拉返出两条骨出嚟!🤩猪手都炆得好淋好入味😝🤭佢除咗汽水,仲有柠茶、奶茶同特饮跟餐,可以满足晒唔同人口味~难怪门口咁多人等位!🥳😅😚

叫咗咖哩鱼蛋,唔系𠮶啲发泡鱼蛋,都几有咬口~

仲有碟煎酿三宝,件件都大大件!👌🏻🥰

2023-12-09