今晚系深水埗食完四川劲辣水煮鱼后,大家建议去食甜品!朋友选择咗「贵族」甜品‧已经唔系第一次嚟呢间「贵族」甜品,不过已经系好耐之前,只系记得无咩特别‧见之前大家既食评唔系太好,自己都试过有类似经验‧唔知系咪转咗手,今次店舖改变咗唔少, 除咗食物美味材料丰富,店内唔再系一班唔理客人既员工,店员服务态度一流,平时有礼貌既我,遇到呢位靓女店员都要大赞一吓。靓女店员衣著和样貌当然好Sharp,原来除咗说话有礼貌,有问必答平易近人,又会顾及客人感受,尽量安排和满足客人要求,赞呀~~ so good!我哋一行四人叫咗椰皇炖牛奶蛋白、杏仁糊、牛奶炖蛋白加红豆同埋龙珠二世‧朋友既杏仁糊,远远已经闻到好浓嘅杏仁味,椰皇炖牛奶蛋白好滑椰香味超浓,而我既龙珠二世都能保持一贯水准,唯独芒果真系有点酸,可能因为唔系季节原因‧今晚大家都非常满足,对「贵族」甜品评价非常高 ,一定会再来‧我们离开前都向靓女店员赞一赞,比个like先 bye bye 啦 ‧

椰皇炖牛奶蛋白、杏仁糊、牛奶炖蛋白加红豆 & 龙珠二世
题外话/补充资料: *其实已经好少写食评,今次真心觉得值得,才花上时间~~ ^^
2020-10-03
等候时间
5 分钟 (堂食)
椰皇炖牛奶蛋白、杏仁糊、牛奶炖蛋白加红豆 & 龙珠二世