2024-03-18 818 浏览
#热奶茶 可以话系 #茶记恩物!正因为咁,#小秘书 每次帮衬,都会叫杯热奶茶☕️ 过吓心瘾♥️ 早几日从朋友口中得知 #牛头角街市熟食中心 楼上原来有个 #茶档 嘅 #瓦煲奶茶 都几出名😎 呢日衬有空档,一于去试吓😉天气湿湿漉漉,加上 #街市熟食中心 嘅环境黑蚊蚊咁,未食已经大打节扣😅 负责落单个位阿姐满场飞😅 每当有人举手,佢都会大大声叫人客等吓😉 我哋坐抵唔够五分钟就已经落到单,应该算好好彩🤭 #北记 杯 #热奶茶 味道系几唔错嘅,入口够晒滑,唔使落糖都已经好够味🤤 不过食物味道就认真麻麻,#猪扒🥩 绝对无传闻中咁夸啦啦,面底腍啤啤… 食咗两啖我经已宣布投降😅 好在隔离𠮶档嘅 #鱼肉肠粉 又做得几唔错,鱼肉够足料,肠粉皮都做得好够滑😉 虽然成件事完全不似预期… 不过总算有啲收获啦😚📍 北记咖啡奶茶 (牛头角)牛头角道183号牛头角街市熟食中心1楼

2024-03-18