2021-01-17 47 浏览
喺金钟一个食物沙漠嘅地方, 原来有个商场系可以买外卖嘅, 仲有好多人排队添, 就一于去食佢哋嘅午餐先 这间餐应主打就系台式食品, 有卤肉饭, 有花技丸等等, 我就同朋友一齐食, 佢又食咗个鲁肉饭再加个紫菜豆腐汤, 我就要咗猪肋骨蕃茄浓汤配赞岐乌冬, 再配过花之丸油麦菜汤, 再加多一杯芒果乳酸个餐嘅份量都几多, 我先饮过番茄浓汤, 真系非常之浓郁嘅蕃茄鲜香味道, 再加上有咬口嘅猪肋骨 , 真系不错另外佢个赞岐乌冬烟韧程度啱啱之好, 又非常之挂汤, 每一口都有香浓蕃茄汤嘅味道之后再食过花枝丸油麦菜汤, Q弹的花枝丸配埋爽脆油麦菜感觉丰富另外芒果乳酸, 非常的香甜 , 甚少饮芒果饮品既我, 一试难忘, 香甜的芒果味道, 配搭乳酸, 酸酸甜甜, 效果都几出