CHUTNEY

2024-06-12 72 浏览
⭕️Punjabi Samosa $118炸咖喱饺罗望子干酸辣酱、薄荷酸辣酱🌿炸咖喱饺好大好大嚿,上碟时热辣辣,一切开仲会冒烟嘅!😍外皮非常酥脆,难得内里嘅馅都仲有湿润,馅料丰富,食材配搭合理,咖喱味仲几突出。配合罗望子、酸辣酱等,非常开胃醒神。⭕️Lamb chop pepper masala $288🥘羊架咖哩🐏 羊架烤得刚刚好,入面仲系粉嫩嘅,侧边有少少肥,非常香口。咖喱亦出色浓郁,而且几香咖喱味,酱汁非常丰富,绝对足够配白饭同naan食。⭕️Garlic naan $42🧄香蒜薄饼🫓Naan比想像中大好多好多!呢个价钱好抵食。而且香口松软,上碟时热辣辣,只系略嫌香蒜味唔够出。😋💕餐厅座位阔落,我哋靠窗坐,望出去系大馆大街、人流络绎不绝,饮住杯champagne,都几写意自在。我们两个人叫三个菜,最初仲惊唔够食,谁知系捧腹而回,会系一间可以翻叮嘅餐厅。🥰🍺
⭕️Punjabi Samosa $118
炸咖喱饺罗望子干酸辣酱、薄荷酸辣酱🌿

羊架咖哩🐏

⭕️Garlic naan $42🧄