2023-09-01 52 浏览
朋友生日拣咗呢间庆祝,咁啱我一直都想试嘅~🥰由于成日经过其他分店都大排长龙,所以一直都未试到… 今日终于食到喇!🌱韩国烤肉芝加哥pizza: 个批边好正,成个批边都充斥住芝士!而且个面团有别于一般嘅pizza,甜甜哋兼脆软!馅料有蕃茄,数片嘅牛小排同辣肉肠,口感丰富同juicy! 留意最后一张相就知个批边点正法👍🏻👍🏻👍🏻🌱鱼香青椒炸鸡(6件): 呢个味道几特别,有蜜糖同一d 鱼干仔系面,咬落去有口感之余,味道系带咸香但又甜甜哋🌱脆炸章鱼仔: 外层真系炸到松脆,章鱼一d 都唔韧,带少少咸味,蘸上个酱汁去食,味道唔错。如果个份量多返少少会好似抵返d🤣🌱蟹肉飞鱼子意粉: 个酱汁偏结身,配料都算足!做到挂面层次,面质弹口,唔会太淋。🌱Mango passion ice tea: 好清新,唔太甜,好啱系食完d 浓味嘢~~ 整体嚟讲系样样都好食,小妹最爱个拉丝pizza 同意粉😋

整体嚟讲系样样都好食,小妹最爱个拉丝pizza 同意粉😋
鱼香青椒炸鸡
蟹肉飞鱼籽意粉