2018-09-13 221 浏览
睇到餐牌,款式都算大路同多,但入到去睇入面既餐牌,有成五至六款打左交叉🤦🏿‍♀️好在想食个啲都仲有供应,叫左水冷面、韩式芝士饭卷、海鲜豆腐汤同韩式粉丝炒年糕。其实全部都系普普通通,无话边个特别好食,而个份量就正正常常,不过如果男仔黎食而叫以上既野食就未必够食啦,建议都系叫返石头窝饭,可以饱肚啲😂水冷面好似唔太正宗咁,去韩国食开既都系用梨黎做伴菜,但哩到用萝卜有啲格格不入咁。而且配料不多,面就有咬口都算唔错既。豆腐汤就最唔抵,讲明系海鲜汤但海鲜得好少,无论系份量或者款式,所以系失望既。炒年糕就平平无其,无咩可以讲到😂比较出色既系饭卷,味道够同有芝士味,不过只系食得出个芝士系普通既车打芝士片,感觉有啲hea。整体真心系普通,但又唔可以讲差。而服务可以仲好啲既,我地都未食完就问仲要唔要啲酱,同佢讲左要但转头老细就问都唔问就收左佢🤷🏿‍♀️

2018-09-10