2024-07-11
同妈咪经过校长烧肉佢见到依家做紧优惠价,两百蚊可以任食烧肉,火锅,小食仲有饮品,甜品等等睇落好丰富,就决定今晚食校长烧肉🤗星期五晚比较早既晚餐时间,都坐左8成满到我地食到一半已经坐爆左😆餐厅都几五彩缤纷,走港式工业风,坐位都舒服最重要够阔落,枱与枱之间唔会太近枱面都够大,够晒放野食👍🏻👍🏻一开始最肚饿一定冲去小食区夹啲小食先薯格炸到金黄色超好食♥️♥️♥️钟爱薯格既我忍唔住系咁夹炸鸡粒都非常唔错,调味够,而且酱汁除左蕃茄酱,仲有泰式辣酱、沙律酱同埋千岛酱小食类仲有蒸焗类小食妈咪食咗茶碗蒸话调味几好,蒸蛋都唔会太老我自己食咗年糕福袋,系我嘅至爱超好食🥰🥰🥰校长烧肉嘅熟食选择非常多,仲有大约六款嘅中式小菜,味道都几好而且比较多鱼类同埋蔬菜类,啱晒食完烧肉补充番啲纤维🤗另外仲有寿司同埋刺身妈咪大赞佢哋嘅三文鱼刺身,我食咗都觉得相当唔错三文鱼刺身厚切,食落有口感,而且够肥够鲜另外妈咪都encore咗几次希灵鱼刺身,我自己就钟意食带子刺身,甜甜地又有鲜味👍🏻寿司嘅种类都好多,我自己钟意食芝士烧三文鱼寿司🍣佢又三文鱼肉同埋三文鱼皮两款推介只烧芝士三文鱼皮寿司,食落有淡淡三文鱼香,然后系满满嘅油脂感,我应
仲有饮品,甜品等等睇落好丰富,就决定今晚食校长烧肉🤗
星期五晚比较早既晚餐时间,都坐左8成满
到我地食到一半已经坐爆左😆
餐厅都几五彩缤纷,走港式工业风,坐位都舒服
最重要够阔落,枱与枱之间唔会太近
枱面都够大,够晒放野食👍🏻👍🏻
一开始最肚饿一定冲去小食区夹啲小食先
薯格炸到金黄色超好食♥️♥️♥️钟爱薯格既我忍唔住系咁夹
小食类仲有蒸焗类小食
妈咪食咗茶碗蒸话调味几好,蒸蛋都唔会太老
我自己食咗年糕福袋,系我嘅至爱超好食🥰🥰🥰
而且比较多鱼类同埋蔬菜类,啱晒食完烧肉补充番啲纤维🤗
另外仲有寿司同埋刺身
妈咪大赞佢哋嘅三文鱼刺身,我食咗都觉得相当唔错
三文鱼刺身厚切,食落有口感,而且够肥够鲜
寿司嘅种类都好多,我自己钟意食芝士烧三文鱼寿司🍣
佢又三文鱼肉同埋三文鱼皮两款
推介只烧芝士三文鱼皮寿司,食落有淡淡三文鱼香,然后系满满嘅油脂感,我应该食咗10件 😆
终于嚟到戏肉:烧肉嘅部份
肉类选择亦都非常之多,猪牛鸡羊鱼都有齐晒,味道非常入味
个人推介佢哋嘅鱼柳同埋咖喱系列
另外鸡软骨亦都一流,唔会太细粒剩系得软骨
食落有余小小肉同埋软骨,油脂感丰富
我同妈咪仲烧咗菠萝同埋南瓜片,菠萝都几甜🍍
呢度仲有火锅材料,丸类都有大约10款
仲有其他蔬菜类,睇落都几新鲜
饮品种类超级多,除咗罐装同埋包装饮品之外
佢哋仲有梅酒同埋花茶等等
照顾晒唔同食客嘅需要👍🏻