2024-04-11
虹桥出名多嘢食,今日我地就黎到呢间最当眼位置既BYOB Coffee Roaster食晚餐!入到去坐低,决定左食啲咩,就要出去Counter叫野食,跟手俾埋钱,讲返自己坐边,然后就可以返埋位等食啦。我地叫左:🍖德国黑麦啤慢煮咸猪手:食落真系有几香既啤酒味,平时啲人饮啤酒食咸猪手,今次佢直接将两者融合,味道好夹!🍝加拿大海胆意粉:意粉几弹牙,海胆都几大旧,唔错。🥗蟹肉牛油果他他沙律🦀🥑🙋🏻♂️🙋🏻♂️🥙:成个蛋糕咁好多层,卖相好靓呀😍味道都相当唔错。🍗水牛城鸡翼:个汁酸酸甜甜辣辣地,几醒胃。🍟黑松露焗薯角:未食已经闻到好香黑松露味,芝士同脆薯角味道浓厚几好味。🍹新鲜牛油果火龙果鲜打奶昔:一路饮一路食到好多牛油果粒粒同火龙果籽,新鲜健康又好味!整体食物味道同卖相都好好,临走时店员仲提我地攞遮,好有心🫶🏻
我地叫左:
🍝加拿大海胆意粉:意粉几弹牙,海胆都几大旧,唔错。
🍗水牛城鸡翼:个汁酸酸甜甜辣辣地,几醒胃。