2024-09-11 139 浏览
我同朋友喺饶宗颐文化馆参观嘅时候,无意中发现呢间隐藏嘅西餐厅,House of Joy Oyster Bar and Restaurant,啱啱肚饿,就决定喺度食晚餐。❤️美国顶级牛腹肉12安士卖相好引人注目嘅牛腹肉,睇落非常豪华,上枱前已预先切开,好贴心方便。粉嫩色嘅牛腹肉肉味香浓,口感细嫩多汁。❤️苹果木烟熏西班牙乳猪仲未食之前就香味四溢嘅乳猪,经过长时间嘅烟熏烤,乳猪充满咗鲜甜嘅味道,而且仲保持住乳猪原有嘅营养,口感焦脆,鲜嫩多汁。❤️澳洲蓝青口配西班牙蓝芝士忌廉汁.薯条食完仲想再食嘅澳洲蓝青口,食落去嘅时候口腔入面充满咗海洋嘅鲜味,浓郁嘅芝士忌廉汁提升咗青口嘅味道,再配埋香脆薯条,真系好满足。❤️苤蓝椰子汤配红虾多士必须赞一下红虾嘅口感,肉质紧致嫩滑,口感弹牙鲜甜。苤蓝椰子汤非常清香,与红虾十分搭配,系必食嘅一道菜。
❤️美国顶级牛腹肉12安士
美国顶级牛腹肉12安士