2023-04-26
食咗198lunch set加海胆鱿鱼寿司一件由于book咗星期六12点𠮶round系第一个客 包场五分钟后先有第二啲客人三个师傅serve五个客有正常嘅食物产地介绍大约45分钟食晒一个人净系坐喺度食嘢嘅话完全唔觉得赶师傅如果可以上快啲 我可以食快啲添食物新鲜冇乜腥味钟意啲寿司用酱油饭一开始都有啲担心因为见到有其他食评话会食三文鱼𠮶下真心吓一吓不过当日冇比呢样我食整体食物质素系唔错不过冇话乜嘢特别好食冇话边一样食物印象深刻呢个价钱嚟讲会话系正常发挥?觉得唔好嘅就系book位流程平时喺openrice book完位会有职员call过嚟/whatsapp confirm booking可能我book得太赶?呢一间好似冇confirmation?有打过两次电话同whatsapp去31082191冇人覆 可能我msg/call嘅时间唔系咁啱🤔我check返佢社交平台page嘅时候发现要whatsapp或者电话预约或者经佢一个网上平台交200蚊按金先book到因为唔知我呢个openrice booking算唔算数所以一开始真系好担心去到冇得食不过担心是多余的😂咁啱尼个时段好多吉位结论系以omak
由于book咗星期六12点𠮶round
不过当日冇比呢样我食
整体食物质素系唔错
不过冇话乜嘢特别好食
冇话边一样食物印象深刻
呢个价钱嚟讲会话系正常发挥?
觉得唔好嘅就系book位流程
有打过两次电话同whatsapp去31082191