2024-08-29 1527 浏览
Lunchtime经过见到同NOC合作,环境舒适,就一试究竟。攞飞等咗15分钟,但系见到入面起码有8-10张空枱都唔带位?带位同事貌似系经理,佢又行行企企唔帮忙,出面已经堆满咗等位既食客餐点方面叫咗两个lunch set , 真心麻麻地,冇咩味至于服务的确如其他食评所讲,冇人理,想埋单+攞牙签,有位比较年轻嘅侍应say ok 但竟然走咗去冇咗件事,明明部电脑 & 牙签柜就系我地张枱隔离,直到叫第二位员工先理你。试过一次唔会再嚟了,要改善食物质素先留到客人个胃,只有装修太虚有其表Service都要做个training, 或者直接换过批新血,唔咪要你笑哂口果种服务,你做到理人就已经好好。其实往往就系服务差先会上嚟写差评服务好但食物一般都会包容到,但你哋系食物差兼服务差。

餐点方面叫咗两个lunch set , 真心麻麻地,冇咩味

其实往往就系服务差先会上嚟写差评
服务好但食物一般都会包容到,但你哋系食物差兼服务差。