食物还好,但待应态度超级恶劣。依间餐厅系屋企附近,见佢环境ok,屋企附近无咩其他日本餐厅,所以都才想试下。之前有一次晚市想过嚟,个似乎系经理嘅人话要等位,但其他咩都冇讲,当过客系孤儿咁,企喺门口都唔知佢想点,但其实入边明明有张枱,啲职员全部挂住倾偈唔执枱。真系佩服个老板请咁多喺度倒米嘅员工。今日lunch经过见佢有位,附近其他餐厅又排紧队,咁就入去试吓啦。点知啲服务态度更加吓死人,问个男待应有关餐牌嘅问题,佢答咗两句就想同你嘈交咁,不断用极差嘅语气不断重复同一句说话,我去茶餐厅都冇啲咁嘅情况。食物质素就OK嘅,叫咗个究极丼同个麻婆豆腐蛋包饭,叫做正正常常啰,但食完个鱼生饭即刻肚痛。叫咗杯咖啡好耐都未到,跟住问返𠮶个上次唔执枱嘅经理,佢话OK但又即刻走返去同其他人倾偈,再问多次先真系喺部咖啡机度整出嚟。应该试完一次都唔会再帮衬,附近冇乜日本餐厅,所以食物都叫正正常常嘅,冇比较。但咁嘅服务态度,真系大排档茶餐厅都好佢哋好多,咁嘅价钱我去第二度算喇。
食物还好,但待应态度超级恶劣。

麻婆豆腐蛋包饭
究极丼