2024-01-13 330 浏览
拍住胸口,我都算系食过唔少街头小食,不过今次行过「Snack Express」,简直系小吃界嘅惊喜发现🎉!想同你讲讲,啲小食点解可以叫做正到弹起!首先啲「鱼肉翅」,唔讲不知,食落真系舒服得滞。汤底香浓挂齿,啖啖肉感,鱼肉、冬菇同埋肉丝,嚟头真系唔少㖞!温热入肚,暖笠笠真系啱晒依个天气。而家讲返啲「生菜鱼肉碗仔翅」,味道正宗得嚟又新鲜哂!生菜脆口,鱼肉软滑,一食上瘾!仲有「烧卖并鱼蛋」,跟住点上𠮶抺辣油,哇,好吃到不得了!最后系啲「夹饼」,饼皮煎得金黄酥脆,心拣多酱多油多糖,每一口都够晒味道满分!一边夹,一边食,想停都停唔到⛔!总结,下次路过,又或者肚饿时,记得行过「Snack Express」,一于满足下自己嘅味蕾,食个街头小食大满贯吧!🍴🥢🍲