多得朋友Z一早上网订位, 终于有机会试到闻名已久五星级酒店Rosewood入边相对大众化价钱嘅西班牙菜 Bayfare Social. 餐厅灯光昏暗, 靠嘅光线来源就系一盏盏嘅钨丝灯泡. 成个环境都好灯光美气氛佳. 黎拍拖撑枱脚就好Perfect. Pulpo a la gallega - $175西班牙菜入边叫呢碟𩠌一定冇死. 八爪鱼加葱牛油嘅薯蓉, 未系我食过最好食嘅但绝对可以order.⭐️Scallop Tiradito - $180色彩非常之靓嘅一碟前菜.清爽嘅带子配上甜甜酸酸嘅汁, 值得一试. Seafood Paellas - $300 嚟到一定必食架啦. 正常发挥但可以再浓味啲.Pluma ibérica - $360 Pork Loin加上red mojo sauce, 味道唔错但封埋旧肉有啲靭.⭐️Churros - $80 Apple Crumble - $80全晚最好食嘅我觉得系Churros. 烟靭而不油腻, 必试!总括而言, 系呢个地段呢个环境呢个价钱, 谂唔到一个理由唔推荐啦. 完! 订座提示记住要订位坐近窗边望海景位置————————————————(5

Pulpo a la gallega - $175

⭐️Scallop Tiradito - $180

色彩非常之靓嘅一碟前菜.
清爽嘅带子配上甜甜酸酸嘅汁, 值得一试.

Seafood Paellas - $300

嚟到一定必食架啦. 正常发挥但可以再浓味啲.

Pluma ibérica - $360

⭐️Churros - $80
Apple Crumble - $80
全晚最好食嘅我觉得系Churros.
烟靭而不油腻, 必试!

订座提示
记住要订位坐近窗边望海景位置