餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🤤 Yᑌᗰ Yᑌᗰ ᕼK ᒪOᑕᗩᒪ ᖴOOᗪ @ 🌟 聚来车仔面《👽食神大妈食地道美食》.💁‍♀️ 图片展示美食为:四𩠌车仔面 HKD 45秘制辣鱿鱼 HKD 35炸鸡翼配薯条 HKD 30爆浆阿华田西多士HKD 30.👽 大妈觉得餐厅好味固然系首要,但系如果餐厅除咗专注味道以外,仲会提供非常好嘅服务态度,咁就更加值得支持 👍.😋 本土地道美食,作为香港人一定要支持 💪 呢一间小店嘅店名完全呃咗大妈,以为净系食车仔面,点知入到去先知道原来咩地道咩美食都有得食。.😂 大妈系好老土嘅,钟意翻兜经典美食无限次。车仔面唔使讲,你净系望吓啲萝卜嘅切口,就知道师傅绝对唔系新手求其。明明唔系主打卖牛腩,但系份牛腩一啲都唔会差过所谓嘅专门店,非常嫩、非常之入味!仲要好大旧添,唔系求其俾啲牛腩碎呃秤架!👍.🦑 咖喱鱿鱼呢啲真系由细食到大就当然一定要嗌啦,而呢度嘅咖喱真系非常之嘢未,明明唔系买咖喱,但系个咖喱做得非常出色!辣得好惹味!但系又唔系用辣椒酱𠮶种死辣!又系呢句,仲要超大份,好多好多鱿鱼须真系好正!🤤.🍟 下午茶时段,好想食香口野,叫一份鸡翼薯
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图片展示美食为:
四𩠌车仔面 HKD 45
秘制辣鱿鱼 HKD 35
炸鸡翼配薯条 HKD 30
爆浆阿华田西多士HKD 30

秘制辣鱿鱼

🍟 下午茶时段,好想食香口野,叫一份鸡翼薯条是常识吧。粗身嘅薯条,炸到金黄嘅鸡翼,小店来讲竟然上碟冇乜油,真系抵赞!👍

炸鸡翼配薯条

👅 嚟到今次嘅重点啦,就系呢个超变态超激动超留心翻滚嘅嘅「爆浆阿华田西多士」!真系唔系讲笑,流心西多士大妈食得多,阿华田制作嘅甜品大妈亦都食唔少。但系呢份真系做得非常之足料浓郁出色!中间仲要完全冇揸流摊,系满满嘅花生酱!重点中嘅重点,做得咁出色,竟然净系收你三十蚊!💰 太老实了吧,就算大X乐呢类连锁餐厅、又或者呃人打卡嘅CAFE,都唔止呢个价钱啦!真心觉得大家一定要支持呢类良心店舖呀!❤️

爆浆阿华田西多士

⭐️ 呢间小店唔单止店员们全部好有礼貌,仲非常企理,桌椅整洁一啲都唔污糟,有别于一般供应地道美食嘅小店。证明店主系非常之用心打理,所以大妈真心推荐,宜家呢个经济环境小店经营唔容易,希望大家会去支持下喔 ❤️

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️