2024-11-05
身为边炉精嘅我哋,难得两公婆去撑枱脚,梗系去食重庆麻辣火锅啦🥘今日鸳鸯锅拣咗麻辣拼山珍菌汤底,麻辣锅无添加香精之余,仲用咗自家熬制牛油做锅底,煲滚后传嚟阵阵麻辣香味,仲要越滚越辣🌶️,但辣得嚟又唔呛口,真系食得健康又过瘾😜山珍菌汤又好清香嘅味道,配搭麻辣锅中和一下,简直系绝配❤️餐厅有十八道推荐菜式,我哋梗系唔执输样样叫啲啦😅 鲜龙趸片食落非常爽口🐟手打鱼籽虾滑鲜味十足🦐鲜黄喉好爽口;珊瑚蚌够晒鲜甜🐚方叔叔现炸豆皮见到都开心;大刀莴笋芯清甜爽脆;美国 Prime特级牛胸腹油花分布均匀,口感特佳🥩最钟意佢哋有半份嘅份量,等我同老公可以食好多唔同嘅食材👍🏻👍🏻饮品方面我哋每人叫咗大大杯嘅洛神花鲜橙特饮同水仙乌龙柠檬茶,够晒解渴🥰 方叔叔仲全无加一服务费,悭埋够叫多碟嘢食😂