2011-02-08 4 浏览
shakey's的门面几好,一直都好想试.终于等到这机会.由于我地少人,所以唔驶等就有位.叫左至尊肉酱意粉,半份baby back rib 同芝士焗西兰花.相片久奉,不过卖相普普通通.至尊肉酱意粉: 本人几喜欢吃肉酱所以叫了.其实同大家乐,美心的肉酱意份差唔多.分别系shakey's卖百几元一客.而份量少过快餐店一半.....唉.baby back rib: 这客真是一绝.味道和肉质都差劲.个baby rib肉不够嫰,份量更不用说.我知道食rib系食骨多过肉,都唔使咁. 同tony romas的rib比,大概差九十几条街.芝士焗西兰花:正常头两样份量真的少.西兰花都多少少. 节食一流.两个人食完埋单二百几,终于明白点解pizza hut咁多人排队.整体来说,这餐厅值两分,我已经好慷慨.
shakey's的门面几好,一直都好想试.终于等到这机会.
由于我地少人,所以唔驶等就有位.
相片久奉,不过卖相普普通通.

芝士焗西兰花:正常
头两样份量真的少.西兰花都多少少. 节食一流.
整体来说,这餐厅值两分,我已经好慷慨.
2011-02-07