Poking

好耐无食过poke啦 最近天气凉咗见呢间餐厅有warm bowl拣 另外都有好多新意配搭 选择多又开得夜 仲有酒饮添 而家15:00-20:00有happy hour 同埋佢地每款嘅poke都有列埋卡路里比你参考 啱哂做gym同减肥人士食 I Am Greedy朋友呢碗叫咗寿司饭底 有哂三文鱼 吞拿鱼 鲜虾 蟹柳沙律 蟹籽 鸡蛋丝 青瓜 枝豆同芝麻配自制酱油 满满一大碗都只系451 cal 刺身食落够哂新鲜 配料都好丰富 成碗健康得嚟又有营养Creamy Baby饭量比较细嘅我就叫咗糙米饭配沙律菜 有三文鱼 牛油果 鸡蛋丝 豆腐 青瓜 蟹柳沙律 木鱼丝 脆炸蒜粒 配芥末乳酪沙律酱 呢碗就有550 cal 三文鱼同样大大粒 仲有我钟意食嘅牛油果 个酱带点刺激但又唔会太攻鼻 饮品方面就叫咗冻柠茶同热蜂蜜柚子茶~

I Am Greedy

Creamy Baby

饮品方面就叫咗冻柠茶同热蜂蜜柚子茶~