餐厅: 新同樂魚翅酒家
资讯:

2016-01-20 2916 浏览
听讲呢间喺米其林唔知几星噶餐厅,不过我觉得有星就应该味道唔错啦,更何况喺食鱼翅呢点一个套餐会比较抵食,而且入面啲野都好正肠粉,最入面有好多萝卜丝好特别,外面唔单只包左一层肠粉皮,肠粉皮入面仲包著一层油炸鬼,油炸鬼外宿内脆,再加埋肠粉,口感喺多层嘎最重要梗喺煲翅啦,啲waiter喺度调汤噶时候会反复俾我地试味,今时今日咁噶服务态度喺得噶百花脆皮乳猪,乳猪下面有惊喜,仲有鲜虾,爽滑鲜嫩,同香脆噶乳猪一齐食,特别好味。呢度啲点心都喺好有特色嘎,特别推介马蹄酥,外表金黄色,入面好松软
点一个套餐会比较抵食,而且入面啲野都好正
2016-01-16