2018-10-29 1823 浏览
听朋友讲话湾仔有间饮野 ,星期五10点之后会有live band 唱 canton pop,钟意听Canton pop既我地当然唔会错过啦~~~~~~一上到去,就有waitress问你食野定饮野,我地饮野就每人最低消费$180都可以接受又有歌听!野饮总共叫左四杯,全部都冇乜酒味。唔知以为叫左mocktail!我当日就叫左一杯cosmopolitan 同一杯strawberry mojito。味道同平时个啲冇乜分别,但酒味的确欠俸!饮野当然要食小食啦!叫左个芝士避风堂薯条个配搭好新颖,味道都唔错,芝士同薯条好夹,不过薯条好淋!由于有live band 既关系,现场气氛都好好!由其钟意听广东歌,当日仲有open mic,如果想上去一齐唱都得嫁!环境绝对适合三五知己约埋一齐倾下计饮下野过下happy Friday laaaa!

味道同平时个啲冇乜分别,但酒味的确欠俸!

饮野当然要食小食啦!
叫左个芝士避风堂薯条
个配搭好新颖,味道都唔错,芝士同薯条好夹,不过薯条好淋!