2024-12-22 305 浏览
安乐咖啡,饮完唔单止唔会安乐,仲会多左好多怒气~千祈唔好睇到啲相觉得间野好似有啲设计就有意欲想去,咖啡唔觉得有咩咁特别,但系啲职员嘅态度就真系世界级地差。如果你谂住几个朋友放假黎饮杯野倾下计,Sorry,多人嘅话佢地会唔欢迎你~ 当日我五个人去到,入到去佢话无位,无问题呀,我话我可以等(系呢一刻啲职员无出黎讲啲乜,如是者我地继续等,btw间野系free seating,入面啲人都系搭枱坐),然后有人走,我再入去揾啲职员,唔知佢系唔系真系好好生意啦定唔想做我地生意,一个冬菇头嘅男职员第一句同我讲就系话「唔方便」,请问你开门做生意有乜野唔方便呢?最后佢地好唔情愿咁提议我地分开3/2咁坐。其实另外两位一男一女嘅职员态度都系差,我地再入去个一刻𠮶带眼镜嘅男职员对住我地「zep」左一声,真有趣!之后有5位外国人想入黎饮野,我地后面有张6人枱,有一位男人正在用餐,佢个袋占左一个位,然后啲职员都好有性格地话无位请佢地离开~如果呢几位年青人系老板,我欣赏你地经营呢盘生意嘅性格!如果呢几位年青人只系打工,我亦都欣赏老板继续聘用你地! 预祝你地长做长有!
安乐咖啡,饮完唔单止唔会安乐,仲会多左好多怒气~

如果呢几位年青人系老板,我欣赏你地经营呢盘生意嘅性格!