2017-03-06
呢间餐厅已经成为我的最爱西班牙餐厅!价钱从来都唔系佢地优点,但佢地值呢个价钱。一向我都系去呢间餐厅食A la carte menu, 但佢地既brunch 相比a la carte menu 抵,所以就试下。 好彩一早book 左枱,去到见倒佢地真系好full. 因为我都唔一准时入坐,一坐低佢地就俾哂啲main course 我地⋯成张枱都系⋯好夸张再者,佢出面仲有啲seafood items, caviar egg, iberico ham 等你拎!除左食,就只有食!另加一提,佢地既fresh apple juice 系好好饮,唔好错过!食完tapas & main course, 佢地再出埋dessert buffet table...女仔一定最钟意不过坦白讲,我就比较钟意慢慢食,同一拎出黎热辣辣既感觉,同埋佢个bikini 同平时食开果个比较,都系A la carte 足料啲,哈哈。我还是重质不重量的⋯我会再来,但应该是晚餐A la carte 了
价钱从来都唔系佢地优点,但佢地值呢个价钱。
一向我都系去呢间餐厅食A la carte menu, 但佢地既brunch 相比a la carte menu 抵,所以就试下。 好彩一早book 左枱,去到见倒佢地真系好full. 因为我都唔一准时入坐,一坐低佢地就俾哂啲main course 我地⋯成张枱都系⋯好夸张 再者,佢出面仲有啲seafood items, caviar egg, iberico ham 等你拎! 除左食,就只有食!另加一提,佢地既fresh apple juice 系好好饮,唔好错过!
食完tapas & main course, 佢地再出埋dessert buffet table...女仔一定最钟意 不过坦白讲,我就比较钟意慢慢食,同一拎出黎热辣辣既感觉,同埋佢个bikini 同平时食开果个比较,都系A la carte 足料啲,哈哈。我还是重质不重量的⋯我会再来,但应该是晚餐A la carte 了