‼️约会必Bookmark‼️平时Cafe就食得多,但真心好少楼上Cafe系有埋海景咁正🌊🤓呢间位于铜锣湾嘅楼上Cafe唔单止食物质素好,而且仲可以饱览整个维港海景💖🤫性价比一流✨🌟火炙北海道带子明太子意粉 $148三大粒火炙带子串住🤣打卡一流📸带子好香炙烧味,肉质都算鲜甜弹牙🤤上面有大量蟹籽同紫菜丝,捞起嚟每一条意粉都沾满明太子酱🥰入口超级creamy,而且充满明太子嘅咸香✨🌟M5和牛寿喜烧温泉蛋意大利饭 $148呢个都系餐厅嘅招牌之一😋上面铺满咗和牛片,食落甜甜地好香甜酱油味~中间仲暗藏咗一只温泉蛋🤫一拮开蛋汁流出嚟好正🤣意大利饭做得都好creamy,不过偏淋一点,略嫌未够烟靭😛🌟自选饮品+精选甜品 +$48套餐+$48就可以有自选饮品同甜品😍其实好抵,因为一杯野饮都40几蚊!🤓甜品系蓝莓芝士蛋糕同乳酪杯,其实都大大件,而且卖相精致,好有诚意✨🌟爆谷绿鸯 $46我就拣咗呢杯爆谷绿鸯💚其实佢系抹茶咖啡!上面泡沫做得好细滑,抹茶味浓郁而唔会甜,配埋咖啡又几夹🤫上面仲有几粒爆谷增加口感添🤣🌟美式咖啡☕️ $36加一服务费:✅回头率:❤️❤️❤️❤️ (5个❤️为满分)📍地址:Umi (铜锣湾)铜锣湾告士

🌟火炙北海道带子明太子意粉 $148

🌟M5和牛寿喜烧温泉蛋意大利饭 $148

🌟自选饮品+精选甜品 +$48

🌟爆谷绿鸯 $46

🌟美式咖啡☕️ $36

加一服务费:✅

回头率:❤️❤️❤️❤️ (5个❤️为满分)

📍地址:Umi (铜锣湾)
铜锣湾告士打道229-230号宇宙商业大厦13楼