2022-07-28
༺ 丰信饺子店 ༻☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨基本资料¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳ 丰信饺子店𖠚ᐝ 香菇鲜肉饺($42)+邪恶金沙煎饺($15)𖠚ᐝ香菇鲜肉饺 汤饺($42)𖠚ᐝ紫菜鲜肉饺 煎饺($44)𖠚ᐝ招牌秘汁拼盘($45)𖠚ᐝ香煎豆腐($15)𖠚ᐝ 柑桔蜜/清热润喉罗汉果甘草茶($10)ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥︎♥︎♡☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨食后感¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽➳香菇鲜肉饺($42)+邪恶金沙煎饺($15)邪恶金沙系加$15既配料,每一款煎饺都可以跟~真系满满既咸蛋黄,好正😚不过食得多有啲腻,想食饺子原本既味建议唔加~➳香菇鲜肉饺 汤饺($42)汤底系椰子海带鲜鸡猪骨浓汤,单饮已经好清甜~饺子都系大大只好足料,皮滑馅料好多,仲有啲菜好爽口,增加口感🥰汤饺更加食得出饺子鲜味🥟➳紫菜鲜肉饺 煎饺($44)煎饺加$2, 馅料都好多!有满满既紫菜同肉馅!煎饺好脆口~ 不过个人觉得香菇𠮶只较多口感、层次😆➳招牌秘汁拼盘($45)酱汁调味好好,超惹味!有1.5只蛋、两只鸡翼同牛展、仲有好多鸡肾~每样野都超入味,但系有偏咸,所以建议叫饮品🤣不过牛展比起一般嘅厚,所以会韧
➳ 丰信饺子店
𖠚ᐝ 香菇鲜肉饺($42)+邪恶金沙煎饺($15)
𖠚ᐝ香菇鲜肉饺 汤饺($42)
𖠚ᐝ紫菜鲜肉饺 煎饺($44)
𖠚ᐝ招牌秘汁拼盘($45)
𖠚ᐝ香煎豆腐($15)
𖠚ᐝ 柑桔蜜/清热润喉罗汉果甘草茶($10)
ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥︎♥︎♡
➳香菇鲜肉饺($42)+邪恶金沙煎饺($15)
➳香菇鲜肉饺 汤饺($42)
➳紫菜鲜肉饺 煎饺($44)
➳招牌秘汁拼盘($45)
酱汁调味好好,超惹味!有1.5只蛋、两只鸡翼同牛展、仲有好多鸡肾~每样野都超入味,但系有偏咸,所以建议叫饮品🤣不过牛展比起一般嘅厚,所以会韧啲😌
➳香煎豆腐($15)
有三块,都几滑,上面有啲胡椒粉调味!
➳柑桔蜜/清热润喉罗汉果甘草茶($10)
两款饮品都大大枝,味道正常~
☽⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨餐厅环境¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽
估唔到平日夜晚去到都等左20mins,舖头系小店,座位唔多~另外,本身仲想试其他款,但系已经卖晒,想试多啲款记住早啲去🥺但系呢两款已经超好食,好想回访食埋其余款式🙈