2009-05-11
第2次食餐具很精致XO炒萝卜糕 : 好好食,辣椒香味好出!正!小笼包 : 因为劲时热放入口, 热到标眼水试唔到真味, 但好多汁就一定 : 鲜虾肠炒 : 好味 , 滑,虾爽甜, 但系份量少, 4条(半条) : 饱汁鸡脚 : 大概有7-8只, 几好味 : 黄金茄子 : 姐系煎酿茄子, 煎得几好, 外脆内多汁, 唔太油 : 上汤腐皮卷 : 好得意, 有杯上汤, 入内插住3条几长既腐皮卷,自己点汤食, 有新意唔记得仲食左d咩~食物都几好食, 杯同碗都好靓, 服务都几好我地有轮椅去 侍应帮我地拎走张chair,侍应听到我地唔知边个多口讲左句好似想坐chair, 侍应又拎返张chair埋尼, 结果我地都系唔要张chair, 侍应又拎返走, 服务很主动,比我地点尼点去都冇黑面大约9样食物4人 埋单 208其实唔算贵
餐具很精致
XO炒萝卜糕 : 好好食,辣椒香味好出!正!
: 饱汁鸡脚 : 大概有7-8只, 几好味
唔记得仲食左d咩~
食物都几好食, 杯同碗都好靓, 服务都几好
大约9样食物
4人 埋单 208