2018-04-13
半年前朋友嚟香港玩,话想食,我就试咗我人生第一次既一乐。好好食?咪普通既烧鹅啰。服务态度比一般茶餐厅差。唯一好既就系要求全世界搭台,比我识咗几个唔同国家既人吹咗2咀。但系佢地对游客同香港人既态度真系10个差。后嚟朋友再嚟玩话想再食。我今日经过就入去问下通常鹅比几点就卖完,等佢有心理准备会卖完。点知遇著个聋耳陈(同其他员工吹紧水但系就系无能力听到你同佢讲紧嘢)🙄。跟住问佢上次经过既时候成间铺吉咗,系咪装过修嚟,佢话「关你咩事,你出返去!!!」多谢你咁好既服务态度,我发誓我饿死都唔会再去呢间食。又唔系特别好味,服务态度好似我杀咗佢全家咁。我劝各位谂住带外国朋友去既人千万唔好带佢地去影衰香港人。带佢地去甘牌食烧鹅,或者再兴食叉烧。(再兴坚好食,同埋服务态度系上一代𠮶种,敬业𠮶啲快靓正)