2024-06-20
终于食到心心念念既R&R Bagel但整体唔系好啱个人口味叫左个Bacon Jam BLT, Bagel配garlic ($95)同埋mocha ($40)Bagel包质可能系纽约式bagel,口感偏硬、冇咩软弹既口感,拣左garlic因为睇食评话蒜味好浓郁但我呢个食落蒜味欠奉,面头都睇到得好少蒜粒。馅料丰富,有烟肉,cream cheese, 芝士片同埋惹味既酱汁,仲有蕃茄同沙律菜,虽然个烟肉煎得唔脆,但个酱汁好浓郁,成个配搭味道几好。杯mocha味道正常,口感都滑顺。整体黎讲个bagel包质系令人失望,得个馅料配搭系令人满意,加上我系内用,张枱冇人执,佢都系叫啲食客帮手清理食完既垃圾,枱面上都系面包碎,冇咩service 可言,睇埋个价钱就会觉得唔多值,即使系就中环地段黎讲。
但整体唔系好啱个人口味
同埋mocha ($40)
杯mocha味道正常,口感都滑顺。