2018-11-04
已经第二次黎食,今次经openrice 订座仲有是日甜品送。订左位一去到唔洗等就入得,今次被安排坐主店隔离既铺位。点完餐,会先黎前菜,多士牛油味同蒜味好香,但今次食觉得唔够脆,之前食果次好脆既,沙律不过不失。前菜系送既。我点左卡邦尼意粉。上菜既时候,店员有提我要捞匀啲芝士粉黎食。果意粉唔会好干又唔会湿,岩岩好啲酱汁挂到系每条意粉到,芝士味好够,好食。不过如果唔大食,可以两个人share一个,因为都几滞,太足料啦~🤣黄金炒薯条即系咸蛋黄薯条,虽然好邪恶,但真系好好食。咸蛋黄好香而且好足料,每条薯条都沾满咸蛋黄,而且唔会咸得滞,薯条好脆,就算摆冻左啲食都好脆。点左巨蜂乳酸特饮,今次问店员先知全部乳酸特饮上面都会有果个泡泡。真系好靓好有特色,特饮味道都好唔错。因为经openrice订座送左蓝莓芝士饼,佢唔系日日送一样既甜品,跟是日甜品,甘我今晚就系蓝莓芝士饼,我超中意食蓝莓芝士饼,真好彩。佢呢到啲甜品都系好出色,唔会好甜,又足料。整体黎讲,环境唔错,系岩倾计,但今次坐2人位,张枱就细左啲,冇咩位上菜,同朋友一人一杯野饮一个主菜加一个前菜再加埋薯条,完全系好逼,要执走前菜先上到其他野。服务方面
整体黎讲,环境唔错,系岩倾计,但今次坐2人位,张枱就细左啲,冇咩位上菜,同朋友一人一杯野饮一个主菜加一个前菜再加埋薯条,完全系好逼,要执走前菜先上到其他野。服务方面,好唔错,虽然唔系主铺,但店员都成日行过黎铺仔呢边serve我地。食物质素亦好高,以呢个质素黎讲价钱唔算贵,推荐黎呢到食野。