2024-01-04 368 浏览
我地预早订位时顺便order埋点心,一黎到点心就黎得7788。但仍然可以享受到食物的新鲜度和热度,不得不赞餐厅的效率同安排!不倒翁中日火锅料理虽然唔系专做点心,但所有点心都好高质素同多样化,煎、炸、蒸、烤样样都有。而且有D仲好食过集团式的酒楼。--我心中的头3 (Top 3)鲜虾烧卖王:午市每人送一粒,叫都唔洗叫~烧卖王结合左鲜虾和猪肉的鲜美,外皮薄,内馅丰满。大大粒好正。椒盐鲜鱿:鲜鱿唔系好大雪藏味,都算弹牙同入味。椒盐的调味岩岩好,而炸得唔错,外层酥脆,无论系边个角度咬都唔会只系咬到炸粉。海鲜炒乌冬:好足料,海鲜系是这道菜的灵魂,有虾、大量带子、鱿鱼等,都有一定的海鲜份量。而乌冬保持了一定的嚼劲,亦比一般酒楼幼身少少。多料好食。-不错(OKAY)不倒翁虾饺王炸赛螃春卷蜜汁叉烧肠粉瑶柱珍珠鸡香滑牛肉肠粉-麻麻 (so far So good)香煎萝卜糕酱皇蒸凤爪家乡咸水角碧绿菜苗饺
我心中的头3 (Top 3)
不错(OKAY)
不倒翁虾饺王
炸赛螃春卷
蜜汁叉烧肠粉
瑶柱珍珠鸡
香滑牛肉肠粉
麻麻 (so far So good)
香煎萝卜糕
酱皇蒸凤爪