2017-03-13 286 浏览
很早之前经过已经很想试,位置比较唔明显, 不过其实有GOOGLE就好易揾到。一入到去,店舖小小感觉还是不错的,打开menu选择不算多,岩晒我呢个有选择困难症既朋友我同朋友2人每人叫左一个SET。第一个是到是跟餐的汤同面包条?汤暖暖的,面包软熟几好味~~呢樽野吹水等野食黎紧时当可以小食食下跟餐coffee.见到menu 有法式crepe 食, 谂都唔洗谂就决定要order 食, 嘿嘿!  外表nice, 味道nice, 皮够热够脆, 三文鱼同菠菜都好足料, 好味~~~(心想:以后想食法式crepe 唔洗去到咁远喇>w<跟任就系第二条主菜, 呢个好似系店menu 推荐的, 我地叫了medium熟度是ok 的, 不过不是个个位都咁样, 有d位是比较熟, 齐体还可以 (不过下次再order的话应该会叫再生小小 最后是和刚刚一个set 的甜version, 一样好味!下次有机会都想试埋个all day 同lunch set

我同朋友2人每人叫左一个SET。
第一个是到是跟餐的汤同面包条?
汤暖暖的,面包软熟几好味~~
呢樽野吹水等野食黎紧时当可以小食食下
跟餐coffee.
跟任就系第二条主菜, 呢个好似系店menu 推荐的[美国肉眼牛排], 我地叫了medium
 最后是和刚刚一个set 的甜version, 一样好味!

下次有机会都想试埋个all day 同lunch set
2017-03-10